The Big Chill / Голямото разпускане

MANIFEST темата на тазгодишното ГОЛЯМО РАЗПУСКАНЕ!
***
💭 КАКВО, ЗАЩО, KAK
Всяка година по същото време се събираме, за да отпрануваме пътешественическия дух и начин на живот с едно голямо разпускане!
Танци, музика, вкусна храна и заедност! И тази година ще е купон. Ела и ти! Мястото е ясно 😉
🛏️ 400 лв. с две нощувки в къщата споделено настаняване с максимум 2-3 ма други приключенци (15 места).
🏕️ 300 лв. 2 нощувки на палатка, много комфортно! С екипировка от нас или твоя (има място за максимум 9 палатки).
🌠 ПЕТЪК 04 август
🔥 Поканата е за приключенска вечер край огъня с гости световни пътешественици, които ще разкажат за своите вълнуващи обиколки на земното кълбо чрез снимки!
🍹 Добави към това свежи лятни напитки. Ще си направим Family style вечеря след което ще се съберем край огъня за среща със специалния ни гост.
СЪБОТА 5 август
🍉 The Big Chill Day! По Балканска традиция посрещаме изгрева с ритуал. Продължаваме с йога, брънч и пълна програма от активности, в които можеш да се включиш ако го усетиш или просто да релаксираш на басейна с питие 🙂
🍔 🍕 За хапването ще ни гостуват двама “шеф” готвачи, единият от които приготвя царски бургери (ще има и вегетариански опции), а другият пици по оригинална италианска рецепта с тесто с квас.
🍦 🎵 Какво още? Сладолед, джинджър шотове, музика, разходки… След което ще се съберем край лагерния огън и ще гледаме звездопада от персеиди (150 в час)!
Вечерта в събота има специална ИЗНЕНАДА 🙂
НЕДЕЛЯ 6 август
👙 Скок в басейна за начало на деня, брънч и лека разходка из района на селото. Размяна на контакти с новите приятели и до нови срещи!

Резервация

300-400лв

на човек

Ела за Ден!

Хей, нямаш възможност да дойдеш за две нощувки? Няма проблем! Вече можеш да дойдеш за през деня и да си вземеш дозата релакс. 

Делнични дни и неделя – 50 лв; Събота – 85 лв с йога и брънч

Запознайте се с нашите Общи условия!

„Пътуването и смяната на мястото дава нов тласък на съзнанието.“

Сенека

Запази своята стая

Запознайте се с нашите Общи условия!