Общи Условия

За да се уверим, че всеки гост ще намери своя “чил”, молим Ви да се запознаете добре с общите условия на Chillhouse. В случай, че имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Тези общи условия не подлежат на коментар.

1. Как можете да направите реервация в Chillhouse, за какъв период от време и как става плащането?

За да направите резервация, може да селектирате броя стаи от сайта ни, да изберете датите за своя престой, продължителност и допълнителни услуги, както и да оставите своите контакти. Ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви потвърдим наличността на стаите и да ви изпратим данни за банков превод. Резервацията е окончателна при получено плащане. В Chillhouse на този етап не приемаме плащания в брой на място. Минималният брой нощувки за престой е 2. Максимален няма 🙂

Накратко стъпките:

  • Запитване за резервация през уебсайта www.balcanic.com със селекция на стая, брой гости, дати и допълнителни услуги
  • Имейл потвърждение от наша страна за наличност на свободни стаи
  • Плащане
  • Потвърждаване на резервация
  • Насладете се на вашия “чил” 🙂

 

 

2. За кого е предназначена къщата за релакс Chillhouse? Прием на деца?

Chillhouse е специално създадена за модерния човек, който усилено търси спокойствието и тишината и не ги намира на Черноморието или в близост до града. Тук изобилства от кътчета, пригодени за четене, медитация, релакс или приятни разговори с други хора с отворено съзнание.

От тази гледна точка, надявам се да приемете, че къщата не е предназначена за малки деца под 7 годишна възраст и да ни извините. Това е с оглед всеки гост да си отпочине максимално. Има много места за семейства с деца. И тъй като и ние сме с малко дете, разбираме колко е трудно да го оставиш на баба/ дядо/ роднини и да си подариш почивка. Също така можем да гарантираме, че нашето дете няма да ви притеснява по време на почивката ви в Chillhouse.

 

 

3. Мога ли да доведа домашния си любимец?

Знаем, че домашният ви любимец е част от семейството Ви, но Ви молим да не го/я водите в Chillhouse. Имаме котки на територията на имота, които не обичат кучета и други котки. Също така имаме насаждения и зеленчукова градинка, които искаме да запазим красиво поддържани.

 

4. Условия за анулиране

Предлагаме възстановяване на пълната сума за резервация до 1 календарен месец преди настаняването. При анулиране до 2 седмици преди настаняване, ще можем да Ви възстановим 50% от сумата. При анулиране по-малко от 2 седмици не предлагаме възстановяване на преведената сума.

 

5. Кога мога да се настаня и кога е чекаута?

Настаняването в Chillhouse се случва след 15:00 в деня на резервацията до 21:00. Чекаута е до 12:00 с оглед на това да приготвим стаята Ви за следващите гости. При предварителна уговорка може да си вземете багажа от стаята и да останете на басейна за по-дълго.

Молим Ви да ни пишете предварително за приблизителен час на пристигане, за да можем да Ви очакваме.

 

6. Гости на гости.

Chillhouse е предназначен само за гости на Chillhouse, но не и за гости на гости. За хора, които искат да дойдат само за през деня, имаме допълнителна услуга – 1 ден Чил на стойност 50 лв., която може да се поръча през сайта ни/ или през този линк. Чил денят започва от 10:00 и продължава до 18:00.

 

7. Етикет на Chillhouse

С оглед на това, че Chillhouse e създаден за бягство от градския шум и глъч, ще Ви помолим да уважавате личното пространство на останалите гости. Пушенето в къщата и около басейна не е позволено. Вместо това има специален кът, пригоден за пушачи. Прекомерната употреба на алкохол и прекомерния шум са неща, които не подкрепяме. Когато сте в Chillhouse сте поканени да се чувствате като у дома си. Което също значи да се грижите за пространството както бихте се грижили за собствения си дом. Мястото е изцяло на самообслужване. Сами се грижите за посудата си и личните принадлежности, за да остане чисто и спретнато за вас и останаите посетители. Също така ще Ви помолим да не ходите с боси/ мокри стъпала в къщата и да ползвате домашни чехли.

 

8. Личен риск

Ела за Ден!

Хей, нямаш възможност да дойдеш за две нощувки? Няма проблем! Вече можеш да дойдеш за през деня и да си вземеш дозата релакс. 

Делнични дни и неделя – 50 лв; Събота – 85 лв с йога и брънч

Запознайте се с нашите Общи условия!

„Пътуването и смяната на мястото дава нов тласък на съзнанието.“

Сенека

Запази своята стая

Запознайте се с нашите Общи условия!