Chillhouse Bakyovo

Chillosophy

Имаме простичка философия. Тя се гради на това да живеем осъзнато тук и сега давайки най-доброто от себе си в този момент. В света на природата, извън обхвата и градския шум намираме връзка със себе си и околните на друго ниво. Учим се да ценим малките неща, които в града приемаме за даденост.

Това е нашият дом, в който приключенският дух се материализира и престоят ти тук се превръща в преживяване.

Идеята ни е проста!

Искаме да създадем предпоставки за истинско възстановяване на духа и тялото. Място за свързване с огъня, водата и природата.
За да направим преживяването по-дълбоко и качествено, създадохме различни кътове, спрямо нуждите, които имаш в момента.
Различни места за работа, релакс и уединение. Перфектният “work-life balance” , в който ти сам създаваш своето изживяване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА CHILLHOUSE?

Тук можеш да постигнеш идеалния баланс между добре свършената работа и качествената почивка. Изключваш компютъра и оставаш със звуците на природата. Нашата разнообразна седмична програма ти предлага набор от активности, които умело съчетават твоя работен ден с разнообразието. Имаш свободата да се разходиш, релаксираш в хамака с книга, плуваш в басейна или размениш идеи с други сходно-мислещи гости! Няма го стресът на градския живот, мръсният въздух и постоянният натиск да бъдеш някъде. Тук можеш просто да бъдеш.

Всеки наш гост е с настройка да си почине цялостно. Тук няма да намериш шумна музика, цигарен дим и натрапчиви разговори. Знаеш, че твоят престой тук ще ти подсигури перфектните условия да си починеш не само тялом, но и духом! Добави към това сутрешните практики по йога и медитация и ще се върнеш вдъхновен/а и зареден/а обратно към обикновения си начин на живот.

Оттеглянето от градският шум и суматоха е невероятна възможност за връзка на по-дълбоко ниво. Чрез сутрешните практики по медитация можеш да я засилиш. Това е и предимството на Chillhouse,близо до големият град но същевременно отдалечен от всички негови стимули

Природата е навсякъде около Chillhouse от реката пред къщата, боровата гора отзад, планините наоколо. На където и да погледнеш, окото ти среща зеленина, долавяш аромата на свежата трева и чуваш птичките и ромона на реката. Тук осъзнаваш, че природата не е нещо “там”, а е вътре в теб, жива и вибрираща.

В Chillhouse можеш да проведеш своето събитие. Нашата насоченост е изцяло към събития с обучителен, духовен и/или спортен характер. От йога ритрийти, спортни лагери, семинари, обучения и специализирани тийм билдинги. Капацитетът на къщата позволява настаняване до 15 човека през по-студените месеци (октомври – април) и до 25 човека през топлите месеци (май-септември). Предлагаме вкусно вегетарианско изхранване. При интерес, не се колебай да се свържеш с нас на info@balcanic.com.

КЪЩАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА

Chillhouse е място за физическо и духовно презареждане, йога, медитация и пълен релакс. Искаме да запазим пространството чисто и спокойно. Chillhouse не е подходяща за частни партита като рожденни дни, именни дни, ергенски партита, новогодишни празненства и други. 

В Chillhouse не се допускат домашни любимци като кучета и котки. Ако ви е трудно да намерите кой да гледа любимците ви докато ви няма, не се колебайте да се свържете с нас за препоръка. 

Поради специфичния си архитектурен дизайн включващ стръмни стълби на места, не-подходящи парапети, зала за йога и басейн, къщата за съжаление не е пригодена и подходяща за бебета и малки деца до 12 г. възраст. Надяваме се да ни разберете и да имате възможност да оставите детенцето си на баба/дядо или друг роднина, за да си подарите заслужена почивка.

ЦЕНИ НОЩУВКИ ЛЯТО 2024

15 май - 30 септември

ВИД НАСТАНЯВАНЕ
ДЕЛНИК
Неделя – Четвъртък
УИКЕНД
Петък – Неделя
Споделено настаняване
(Стая до 3ма души)
60лв./човек*
70лв./човек*
Самостоятелна стая
(Стая до 2ма души)
120лв./стая*
145лв./стая*

При настаняване на 3-ти или 4-ти човек в стая се доплаща 40 лв/ човек/ вечер.

*Цената е за нощувка с чекин след 14:00ч. и чекаут до 12:00ч.
Минимален престой 2 нощувки!
Ако желаете да отседнете за 1 нощувка към цената ще бъде добавена 50% от стойността на втората. 

ХРАНА

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Ако икате да наемете къщата за ритрийт/ семинар/ обучение/ събитие, свържете се с нас по имейл, инстаграм, фейсбук или viber за индивидуално предложение
INFO@BALCANIC.COM

ИЗБЕРИ ВИД НАСТАНЯВАНЕ

Tази опция е за вас ако: 

– нямате конкретно бюджетно ограничение
– имате партньор, с който искате да запазите стая само за вас 

– пътувате с приятел/ка, майка, сестра, брат и т.н.

– чудесен избор за хора, които търсят уединение и искате да си имате ваша стая, в която да се оттегляте на спокойствие

Този вид настаняване е за вас ако: 

– желаете да отседнете в Chillhouse, но нямате компания
– нямате проблем да споделите стая с друг чилър/ чилърка
– търсите бюджетна опция за релакс

КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

Тихи кътове и пълен релакс

Седмична програма,
в която можеш да се включиш

Тераси и градина подходящи за работа

Външен басейн

Зала за йога и медитация

Чай и кафе

седмична програма

(юни – септември)

Понеделник/ Вторник:
Доброволчество
(Ден, в който може да ни помогнете с работата по градината, ремонтни дейности, маркиране на горска пътека, и др. в зависимост от нуждите на Чилхаус)

Сряда:
Ден за активности в природата (Караме колела, практикуваме йога, правим преходи в различни местности в района, катерим се и други спортове.)

Четвъртък:
Вечер за приказки край огъня

*Програмата е специално създадена за гости на Chillhouse. Участитието в програмата е по желание. Всеки в добре дошъл да се включи. В зависимост от заниманието е възможно да има допълнителен разход за храна, спорт или уъркшоп. Освен ако не са част от индивидуално събитие, разходите се поделят между участниците.

Животът в с. Бакьово

Как да стигнеш до тук!

Има няколко начина да стигнеш до Chillhouse. 

1. С кола като сложиш “Chillhouse Bakyovo” в навигацията си. Отнема около час път от София.

2. С влак до гара Реброво и оттам можем да те вземем с кола. Гара Реброво се намира на 35 мин от София посока Лакатник, и на 15 мин път с кола от Chillhouse.

3. До нас можеш да стигнеш и с колело. С влак до гара Реброво и от там 10 км с колело.

4. Пеша. От с. Войнеговци през планината и така до нас. Отнема около 5,5 часа път. Можеш да си инсталираш maps.me и да следваш маршрута там.

Ела за Ден!

Хей, нямаш възможност да дойдеш за две нощувки? Няма проблем! Вече можеш да дойдеш за през деня и да си вземеш дозата релакс. 

Делнични дни и неделя – 50 лв; Събота – 85 лв с йога и брънч

Запознайте се с нашите Общи условия!

„Пътуването и смяната на мястото дава нов тласък на съзнанието.“

Сенека

Запази своята стая

Запознайте се с нашите Общи условия!