Стая 3

Стая 3 разполага с двойно легло и единично легло, баня и тераса с гледка. Подходяща е за двойка, приятели, роднини, които искат самостоятелно настаняване. Стаята е с капацитет до трима души. За настаняване на трети човек се доплаща 50 лв. на вечер.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

Настаняване/Напускане
Настаняване:
Напускане:
Брой гости
Допълнителни услуги:
Общо
0.00
Име *
Имейл *
Телефонен номер *

ОТЗИВИ

Лора
Лора
Spotifyer
Read More
Щастлива съм, че в България има хора, които я обичат, вярват в бъдещето и и са посветени на различни каузи за запазване на природното богатство. Надявам се и вярвам, че ще има все повече последователи но тези щури приключения.
Георги Ненов
Георги Ненов
Създател на подкаста "Свръхчовекът с Георги Ненов"
Read More
Винаги е ПРЕКРАСНО да се запознаеш със сходно-мислещи прогресивни и умни млади хора. Още по-прекрасно е да се забавлявате, да общувате и да създавате нови приятества. Организацита и мястото бяха ТОП-ниво. Не мога да си представя как бихте могли да го подобрите. Отлична работа и нямам търпение за следващото издание. Благодаря, Лаура и Асен :)
Бисер Вълов
Бисер Вълов
Основател на Beyond Academy
Read More
Всяка среща с вас отнема от ненужната суета и добавя естественост, непринуденост и лекота. Това е витална нужда за всеки човек, която е истинският лукс днес.
Ирена Комитова
Ирена Комитова
Организатор на TEDxVitosha; Представител на The Economist Group за България
Read More
Благодаря сърдечно за участието, старанието и прекрасното настроение, което създадохте на групата ни на Витоша. Бъдете всички живи и здрави, все така устремени и творчески заредени.
Previous
Next

Ела за Ден!

Хей, нямаш възможност да дойдеш за две нощувки? Няма проблем! Вече можеш да дойдеш за през деня и да си вземеш дозата релакс. 

Делнични дни и неделя – 50 лв; Събота – 85 лв с йога и брънч

Запознайте се с нашите Общи условия!

„Пътуването и смяната на мястото дава нов тласък на съзнанието.“

Сенека

Запази своята стая

Запознайте се с нашите Общи условия!